Abonează-te la Newsletter
pentru cele mai noi oferte!
Mă abonez

Cine suntem?
Cronologie
Meritele noastre
Proiecte sociale
Dan Mitriuc
Director General
S.A. Moldtelecom
Adresarea Directorului General:

Astăzi când realizarea oricărui gând al tău este la o atingere de deget distanță, Moldtelecom continuie dezvoltarea vieții digitale din țară. 26 de ani de investiții în cea mai vastă infrastructură, pentru ca tu să ai acces la cele mai avansate servicii din orice colț al țării. 22.629,447 km de fibră optică pentru acces la Internet fix cu viteză de până la 1 Gbps. Peste 10 000 000 de ore de content difuzat la televiziune digitală interactivă, 101.856.175 de GB consumați la serviciile de Internet mobil, 2.252.783.558 de minute vorbite, 126.827,5 km de cablu la telefonie fixă. Toate aceste realizări reprezintă alegerea ta pentru care astăzi Moldtelecom este operatorul numărul 1 în soluții mobile – fixe – Internet – TV integrate.

Viziune

A fi alegerea numărul 1 pentru servicii de telecomunicații, prin oferirea celei mai
tari experiențe în utilizarea serviciilor.

Misiune

Moldtelecom - driver-ul vieții digitale din țară.

Cine suntem?

Astăzi, Moldtelecom se caracterizează prin dinamism, deoarece reușește să implementeze și să dezvolte noi servicii de telecomunicații răspunzând astfel cu succes necesităţilor şi aşteptărilor consumatorilor. Mai mult decât atât, prin investiţiile realizate, compania impulsionează piaţa serviciilor de telecomunicaţii şi industria tehnologiilor informaţionale poziţionând Moldova în topul ţărilor cu tehnologii avansate accesibile tuturor.
Moldtelecom este astăzi operatorul numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – Internet şi TV, cu poziţii constante de lider pe piaţa serviciilor de telecomunicaţii din ţară. Iar toate rezultatele obţinute înseamnă progres şi bunăstare pentru întreagă societate.

Cronologie

2018

am lansat serviciul Moldtelecom Smart TV pe Android. Acum privești emisiunile preferate, ştiri, seriale, filme și orice dorești pe televizorul tău Smart Android.

2018

am lansat serviciul Moldtelecom CloudCamera blocuri locative, îți oferă posibilitatea de a monitoriza constant evenimentele ce se întamplă în lipsa ta, în curtea blocului tău, în parcare, pe terenul de joacă și oriunde te interesează, în regim online sau prin înregistrări video oricând îți dorești, direct de pe dispozitivele tale mobile.

2017

am lansat serviciul Moldtelecom CloudCamera. Serviciul Cloud Camera îți oferă înregistrări securizate și stocate pe serverele Cloud, cu acces de pe orice dispozitiv mobil și posibilitatea vizionării live prin intermediul cabinetului personal și arhivă personală.

2017

am lansat serviciul Moldtelecom SmartTV. Printr-o simplă conexiune la Internet, vizionezi canalele TV îndrăgite prin intermediul aplicației Moldtelecom SmartTV, care poate fi descărcată direct pe televizorul tău, fără a mai avea nevoie de conectarea unui Mediabox.

2016

am lansat serviciul Multiscreen. Moldtelecom, primul operator care a lansat serviciile de televiziune digitală și care oferă peste 180 de canale TV cu diverse tematici inclusiv în format HD, lansează serviciul Multiscreen, o soluție inovatoare care oferă posibilitatea de a controla contentul televiziunii de acasă, oriunde te-ai afla.

2015

am lansat rețeaua mobilă Unité LTE 4G+, cu o viteză de acces la internet mobil de până la 175 Mbps. Viteza 4G+ oferă posibilitatea de a descărca şi încărca fişiere de mari dimensiuni, realiza video conferinţe, asculta muzică online, privi filme în calitate HD sau 3D, juca online şi utiliza aplicaţiile preferate, toate fără întreruperi într-un timp record.

2013

am lansat serviciul Arhiva TV și serviciul MEGOGO. Arhiva TV oferă libertatea de a accesa emisiunile preferate din arhiva programelor TV, care au fost difuzate cu până la 120 ore în urmă, pentru a le viziona în timpul comod pentru fiecare. MEGOGO oferă acces la o video bibliotecă vastă de filme, seriale și desene animate, care pot fi vizionate fără pauze de publicitate.

2013

am lansat serviciile Unité 3G HSPA+ și UnitéTalk. Unité a îmbunătățit reţeaua sa 3G/UMTS prin evoluţia tehnologică a standardului spre HSPA+ (Evolved High-Speed Packet Access), disponibil pentru orice utilizator cu telefon 3G activat, oferind viteză de până la 42 Mbps şi acoperire naţională. UnitéTalk soluţia ce permite să comunici peste hotare din contul minutelor incluse în abonament.

2011

am inaugurat Network Operation Center. Network Operation Center (NOC) - centru performant de management al reţelei, fiind cea mai avansată soluţie de identificare şi rezolvare a deranjamentelor la nivelul infrastructurii reţelei de telecomunicaţii din Republica Moldova.

2010

am lansat reţeaua mobilă Unité 3G/UMTS. Unité evoluează spre un nou standard de comunicare – standardul UMTS lansează reţeaua 3G/UMTS pentru internetul mobil la o viteză de până la 14,4 Mbps, care ulterior devine operatorul cu cea mai mare rețea de generația a treia din Republica Moldova.

2010

am lansat Televiziunea digitală IPTV. Moldtelecom a lansat primul serviciu de televiziune digitală interactivă IPTV din Republica Moldova, asigurată printr-o conexiune de bandă largă direct către televizoarele clienților, prin intermediul unui Mediabox, oferind astfel posibilitatea de a se conecta la o nouă lume digitală.

2008

am lansat serviciul de acces la internet MaxFiber. În aprilie 2008 a început extinderea rețele de fibră optică FTTx și a fost lansat serviciul de acces la internet în bandă largă MaxFiber, prin tehnologia FTTx. Graţie tehnologiei de acces prin fibră optică FTTx, ai posibilitatea de a descărca şi încărca fişiere de mari dimensiuni, asculta muzică online, privi filme, juca online la viteze maxime.

2007

am lansat serviciul de telefonie mobilă - Unité, astfel Moldtelecom devenind al treilea operator de servicii de telecomunicații mobile din Republica Moldova, cu cel mai rapid Internet mobil, la viteză de până la 2,4 Mbps prin tehnologia EV-DO. Acesta utilizează în exclusivitate pe piață tehnologia CDMA2000, în banda de frecvențe de 450 MHz .

2005

am inaugurat rețeaua CDMA 2000 1X, am conectat toate instituțiile preuniversitare din Republica Moldova la rețeaua globală Internet, în cadrul programului guvernamental SALT. De asemenea am lansat serviciul de telefonie fixă fără fir Amplus. Serviciul Amplus - reţea de telefonie fixă fără fir (Wireless Local Loop - WLL), bazată pe tehnologia CDMA , care utilizează standardul CDMA2000 1X în banda de frecvenţă 450 MHz. Amplus permite utilizarea serviciilor telefonice chiar şi în regiunile unde conectarea la reţeaua de telefonie tradiţională este dificilă sau imposibilă.

2004

am lansat serviciul de Internet în bandă largă MaxDSL. De asemenea am lansat serviciul de Internet în bandă largă MaxDSL, prin tehnologia ADSL.

2001

am lansat primul serviciu de Internet prin tehnologia Dial-up. Au fost lansate serviciile VIP call, IP-telefonie, Videotelefonie și Videoconferință Publică. A fost dată în exploatare rețeaua națională de transmisiuni digitale pe suport de fibră optică și echipament de multiplexare SDH. A fost lansat Serviciul Suport Clientelă.

1993

a fost înființată compania Moldtelecom. La 1 aprilie 1993 a fost lansată compania Moldtelecom. De-a lungul activității sale, Moldtelecom a parcurs o perioadă de la tradiționala telefonie fixă, până la cele mai avansate servicii. Astfel, devenind operatorul numărul 1 în soluţii mobile – fixe – Internet – TV integrate.

Meritele noastre

Compania Moldtelecom a fost în nenumărate rânduri premiată la concursuri naționale.

În martie 2018, Systemics PAB - unul dintre liderii internaţionali în domeniul studiului calităţii reţelelor, a efectuat măsurări cu privire la experienţa în utilizarea serviciilor voce a tuturor operatorilor din ţară. Potrivit rezultatelor, Unité a obţinut cel mai mare scor în cadrul testării, dintre toţi operatorii şi oferă cea mai înaltă calitate şi experiență voce. Tot în cadrul acestei evaluări, Unité a fost desemnat şi operatorul cu cea mai mare acoperire a rețelei 3G, în ţară.

Tot în 2018, Moldtelecom a mai fost decernat cu trofeul “Mercuriul de Aur” în cadrul nominalizării “Liderul anului”, a concursului naţional „Marca Comercială”, ediţia a XV. Este un rezultat care reconfirmă poziţia Moldtelecom de lider incontestabil pe piaţa serviciilor de telecomunicaţii şi de operator numărul 1 în servicii integrate mobile-fixe-Internet-TV.

Şi în anul 2017, Moldtelecom a primit trofeul “Mercuriul de Aur”, în cadrul concursului naţional „Marca Comercială”, ediţia a XIV. Acest trofeu şi diploma de onoare au fost obţinute în cadrul nominaţiei Marca Consacrată, la categoria produse şi servicii în domeniul tehnicii şi telecomunicaţiilor, pentru recunoaştere majoră din partea consumatorilor şi contribuţia adusă de companie la dezvoltarea economiei ţării.

În anul 2017, pe lângă aceste două nominalizări importante, Moldtelecom a obţinut şi titlul de Diplomat în cadrul concursului - Realizări în domeniul calităţii. Compania a făcut investiții considerabile în construcția și dezvoltarea unei infrastructuri stabile pe baza căreia sunt prestate serviciile de Internet fix în bandă largă.

În 2016, la categoria „Telecomunicații/IT” în topul 100 de branduri organizat de către revista VIP Magazin a câștigat alte 2 premii important - diploma de excelență pentru brandul Moldtelecom și brandul de telefonie mobilă Unité.

Aceeași revista a mai decernat companiei Moldtelecom și titlul de „Cel mai îndrăgit brand” atât pentru brandul Unité cât și pentru Moldtelecom, în cadrul topului “111 cele mai îndrăgite branduri în Moldova 2012”.

Tot în anul 2012, Moldtelecom a primit titlul de „Cel mai bun angajator” oferit de către compania Axa Consulting. Moldtelecom a mai fost decernat ani la rând și cu premiul mare “Mercuriul de Aur” în cadrul concursului „Marca comercială a anului” la categoria mijloace și servicii de telecomunicații.

Livrare acasă
Alege combinaţia de servicii care ţi se potriveşte cel mai bine.
Completează formularul şi expediază solicitarea.
Noi vom reveni cu un apel pentru a stabili conectarea la domiciliu.
Serviciile Selectate
Modifică
Televiziune 124 canale cu 28 HD
Internet 100 Mbps
Preţ 290 lei lunar
Perioadă Promo 6 luni, clienţi noi
Vezi oferta
Standart
Serviciul livrare acasă este disponibil de luni până sâmbătă, între orele 9.00 şi 18.00. Completează formularul de mai sus. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Back to top