Abonează-te la Newsletter
pentru cele mai noi oferte!
Mă abonez
Moldtelecom înțelege cât de importantă este asigurarea protecției datelor cu caracter personal pentru clienții săi și vine cu o serie de recomandări practice cu scopul de a preveni situațiile în care abonații companiei devin ținta unor tentative de fraudă, ale unor persoane neautorizate care intenționează să obțină câștiguri prin metode ilicite și realizează acest lucru prin intermediul mesajelor scrise, apeluri telefonice, e-mail sau alte mijloace de comunicare:

Protejarea dispozitivul mobil și a conturilor deținute:

Oferirea de premii sau bonusuri:

Apeluri și SMS de la numere necunoscute:

Achiziționare cartele de reîncărcare:

Pagini web neautorizate:

Moldtelecom nu solicită sub nici o formă clienților săi informații cu privire la coduri de reîncărcare, conturi bancare sau plata urgentă a unor sume de bani cu scopul de a vă oferi premii din cadrul unei promoții organizate de companie.

Ca să vă asigurați de veridicitatea informațiilor cu privire la promoțiile curente ale Moldtelecom accesați pagina www.moldtelecom.mdsau apelați gratuit Serviciul Suport Clienți la numărul scurt 1181.

În cazul în care identificaţi o tentativă de fraudă prin metodele enumerate mai sus sau oricare alt mijloc de comunicare ce conține un mesaj suspect, vă rugăm să ne informați despre aceasta printr-un e-mail la adresa fraud@moldtelecom.md sau la numărul 1181.

Livrare acasă
Alege combinaţia de servicii care ţi se potriveşte cel mai bine.
Completează formularul şi expediază solicitarea.
Noi vom reveni cu un apel pentru a stabili conectarea la domiciliu.
Serviciile Selectate
Modifică
Televiziune 124 canale cu 28 HD
Internet 100 Mbps
Preţ 290 lei lunar
Perioadă Promo 6 luni, clienţi noi
Vezi oferta
Standart
Serviciul livrare acasă este disponibil de luni până sâmbătă, între orele 9.00 şi 18.00. Completează formularul de mai sus. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Back to top